Leadership Development este acea comunitate a Voluntari pentru Idei și Proiecte care îi invită pe studenți să ia inițiativa și să își dezvolte pasiunile. Ce deosebește Leadership Development de celelalte comunități VIP este, pe lângă specificul proiectelor de tradiție, faptul că încurajează studenții să conceapă și să coordoneze mici proiecte, în funcție de pasiunile lor, în cadrul unui concept numit „Incubatorul de idei”.

Am creat acest concept din credința că un om își atinge potențialul maxim prin activități care îl pasionează. „Incubatorul de idei” va funcționa ca un mediu în care studenții au frâu liber să își urmeze sclipirile, reușind să îi inspire pe cei din jurul lor spre a crea împreună diverse proiecte.

Această activitate a comunității completează organizarea proiectelor de tradiție: Impact Marketing School, Studentul Anului, Personal Development SchoolCultural ID, Școala de Vară „România Secolului XXI”. Te invităm să citești mai multe despre acestea în secțiunea din site dedicată lor.

Așadar, în cadrul Leadership Development, membrii vor avea ocazia să organizeze proiecte care au impact asupra studenților atât din București, cât și din toată țara, dar și să se dezvolte în funcție de pasiunea lor, oricare ar fi ea.

Un membru al Leadership Development va aparține, automat, și de unul sau două dintre departamentele organizației: resurse umane, relații publice, financiar, vânzări sau marketing. Astfel, VIP le oferă studenților o paletă largă de experimentare şi contribuie organic la dezvoltarea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *