Am auzit de Fusion Camp încă din prima zi în care am intrat în VIP. Nu înțelegeam exact ce se întâmplă în aceste 3 zile. Cu toate acestea, nu puteam să nu zâmbesc atunci când vedeam entuziasmul celor care mai trecuseră deja o dată prin această experiență. Auzeam în stânga și în dreapta expresii precum cutremure între suflete și prietenii îndrăgostite și nu știam exact la ce ar trebui să mă aștept, dar eram foarte curioasă să deslușesc misterul din spatele acestei excursii.

Dar nu a fost o banală excursie la munte… Ce a fost? E greu de exprimat tot ceea ce a însemnat această experiență, dar cuvântul cel mai potrivit ar fi revelație. Am descoperit ce frumoși și sinceri pot fi oamenii și ce lucruri formidabile pot face împreună. Timp de trei zile am râs, am dansat, am cântat, ne-am jucat, am prins încredere, am plâns, ne-am îmbrățișat și am spart barierele care ne separau. Ni s-a spus că în urma acestui teambuilding ne vom întoarce schimbați înapoi acasă, iar acum pot spune clar că așa este! Dincolo de prietenii și de apropierea mult mai mare cu ceilalți, din Fusion Camp te întorci cu sentimentul că ai găsit locul unde aparții și că alături de acești oameni posibilitățile sunt infinite.

Fiecare activitate din aceste trei zile ne-a adus cu un pas mai aproape de acest sentiment. Fie că negociam pentru poțiuni magice, construiam forme în zăpadă sau ne lăsam legați la ochi și conduși de parteneri prin beznă, nu mai conta nici frigul de afară, nici oboseala, doar timpul petrecut împreună. Ne-a fost testată răbdarea într-un mod foarte ingenios și am învățat că trebuie să comunici cu ceilalți și să lucrezi în echipă pentru a obține rezultate cu adevărat excepționale.

Nici petrecerile nu s-au lăsat mai prejos. S-au cântat melodii din tot sufletul și s-a dansat neobosit, o bucurie generală plutea în aer, iar când energia amenința că este aproape de final, ne adunam cu toții și alegeam tot felul de joculețe, iar nopțile se terminau în hohote de râs.

Ultima zi de Fusion Camp a fost momentul în care am înțeles și expresia cutremur între suflete. Am fost cu toții copleșiți de un val de emoții, iar atunci, uitându-mă în jurul meu nu îmi venea să cred ce mult a evoluat relația dintre noi în doar câteva zile.

Privind înapoi sunt recunoscătoare că am avut ocazia să trăiesc această experiență și să petrec trei zile alături de acești oameni, căci Fusion Camp este despre oameni și toate lucrurile uimitoare pe care le pot face ei împreună. Au fost trei zile în care am uitat de frig și de oboseală, dar am descoperit prietenie și încredere, iar acum știu că plec la drum alături de oamenii potriviți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *