Pe 9 octombrie a avut loc un eveniment organizat de noi, comunitatea Leadership Development, la Librăria Bastilia. Scopul conferinței a fost ca oamenii care se gândeau să aplice la Leadership Development sau care aplicaseră deja să ne cunoască, să înțeleagă ce se întâmplă în comunitate. Mai exact, a fost intenția de a le arăta oamenilor cum suntem noi, cu accent pe sinceritate și nu persuasiune .

Au fost tare multe emoții. Ne temeam să fie sala goală, ne temeam să ne pierdem în fața studenților, să nu se simtă invitații bine și multe altele. Așteptările ne-au fost depășite, au venit mulți studenți, ba mai mult, ne-au copleșit ei pe noi cu entuziasm, întrebări și dorința aceea de a face mai mult, pe care tot o căutăm.

Totul a decurs conform programului. La început a vorbit Cătălin Cîrstea, managerul comunității. A explicat ce înseamnă VIP, a continuat cu istoria comunității, direcția nouă pe care o avem și experiențele de învățare de care poți avea parte ca membru. Am vorbit și despre proiectele care se vor desfășura anul acesta și bineînțeles am discutat despre valorile în care credem.

Imediat după, l-am invitat pe Maximilian Dobrescu să ne povestească despre experiența lui în VIP, LD și nu numai. Ne-a lăsat pe toți cu semne de întrebare, cu mici revelații și mari „aha-uri”. A amintit studenților interesați exact ce trebuia să le amintească și anume faptul că mediile în care ne petrecem timpul ne influențează enorm. Ne-a sfătuit să ne gândim unde vrem să ajungem, despre ce vrem să vorbim și ce fel de intenții avem pentru a putea să luăm deciziile potrivite și conștiente pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *