Leadership Development este în primul rând o comunitate care s-a născut și se dezvoltă în cadrul organizației Voluntari pentru Idei și Proiecte. În ultimii patru ani, de când a luat naștere, s-a consolidat, s-a maturizat și observăm încet cum nu numai că prinde contur, ci își dezvoltă o întreagă personalitate.

 

Anul acesta este despre identitate și progres. Studenții care vor alege VIP și Leadership Development vor avea șansa să îi înțeleagă direcțiile în mod concret și practic. Anul acesta este despre cum membrii comunității se vor înțelege în primul rând pe sine, iar mai apoi mediul care îi așteaptă.

 

Înainte de a cunoaște piața muncii, de a te lovi de problemele cu regimul companiei în care intri, de a ști cum să îți rezolvi responsabilitățile la timp, trebuie să afli cine ești tu, unde vrei să ajungi și care sunt aspectele care te țin în loc. Poți să spui că ești self aware atunci când te înțelegi pe tine și ești conștient de impactul pe care îl ai asupra celorlalți.

 

Piața muncii este un mister pentru studenții care sunt la început de drum. Fără a cunoaște prea multe medii, se lovesc de decizii precum: corporație sau firmă mică? Lider sau manager? Antreprenor sau angajat? Executant sau inovator? Iar lista poate continua. Poți spune că ești business aware atunci când știi ceea ce îți dorești de la angajatorul tău, atunci când știi din ce mediu vrei să faci parte și de ce ai nevoie pentru dezvoltarea ta.

 

Așadar, ceea ce își propune comunitatea Leadership Development este să formeze membrii săi spre a fi self aware și business aware.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *