Noi suntem Route 5-8 și când veți citi acest post ne vom fi întâlnit deja la o bere ca o gașcă faină !

Cum a început totul …

Am ajuns să ne cunoaștem la primul teambuilding din Alchemia, unde am descoperit și ne-am descoperit.

După ce am aflat câte ceva despre fiecare, am fost repartizați pe ,,case” și am început să ne cunoaștem mai bine, ulterior, la fiecare întâlnire de echipă. În urma unei săptămâni intense am avut parte de un weekend plin de activități de cunoaștere și am avut cu toții plăcerea de a interacționa cu oameni din alte ,,case” împreună cu care ne-am distrat, care ne-au ajutat să înțelegem mai bine spiritul comunității Leadership Development. Am ajuns la concluzia că toți avem o sete puternică de cunoaștere și dorim să evoluăm în persoane mai bune și mai competente, iar apoi să putem și noi, la rândul nostru, oferi ce avem mai bun. City quest-ul de duminică a fost de departe cea mai distractivă parte a teambuilding-ului, în care am alergat prin oraș în echipe de câte 9-10 pentru a găsi indiciile bine ascunse de membrii VIP. Chiar dacă ne-am ales toți cu o febră musculară care refuză să dispară, am lucrat în echipe diferite, am cunoscut foarte mulți oameni frumoși și ne-am jucat.

Cât despre experiența unei săptămâni din perioada de probă, toate casele au câte ceva interesant de spus, dar, ca să nu lungim vorba, am comasat toate părerile noastre într-una singură.

Cu toții am început experiența VIP plini de speranță și entuziasm, dar cu o oarecare incertitudine. Am urmărit cu sufletul la gură secundele până la trimiterea deadline-urilor, dar contorizarea timpului aici și-a găsit finalul. Lucrând împreună, am realizat că timpul nu mai are importantă când ai suflete frumoase lângă tine. La teambuilding-ul de sâmbătă am realizat că VIP-ul este cu adevărat o familie în momentul în care participanții au pus în umbră competiția în favoarea prieteniei. Ce ne-a învățat VIP-ul până acum a fost munca în echipă, am observat cât de importantă este comunicarea pentru a ajunge la un rezultat optim și pentru buna desfășurare a activităților din cadrul ,,caselor” în care a fost împărțită ,,mafia”. Dar mai presus de atât am învățat ce înseamnă un deadline, am realizat cât de greu, dar și plăcut în același timp, este să dai tot ce ai mai bun din tine pentru a încerca să respecți un termen limită.

Din păcate am întâmpinat și mici dificultăți la început. Ne-a fost puțin greu să ne adunăm și să lucrăm împreună, am avut în echipe și persoane care au renunțat și nu am reușit să respectăm toate deadline-urile. Acum, însă,  am ajuns să ne înțelegem mai bine, suntem mai uniți și gata să scoatem la iveală ,,mafioții” din noi!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *