Unii ar spune ONG, voluntariat, asociaţie, eu tind să-i spun familie. Pentru că asta am găsit aici, în VIP, o familie plină de oameni frumoşi cu pasiuni şi cu aspiraţii înalte. Şi unde te poţi dezvolta mai armonios, atât personal cât şi profesional, dacă nu într-un astfel de mediu?

Aventura mea începe aici, deşi are un background format dintr-un interviu emoţionant, o perioadă de probă solicitantă şi un feedback plin de lacrimi. Deşi am depăşit totul cu brio, încă sunt pusă în faţa descoperirii propriei persoane. Şi cred ca voi fi supusă acestui test pe tot parcursul meu in VIP, dacă nu pe tot parcursul vieţii. Sau cel puţin aşa am auzit.

Perioada de probă ne-a format doar o idee despre tot ce se întâmpla în realitate în VIP. Pe lângă şedinţe, training-uri, conferinţe, modul de interacţionare cu oamenii m-a făcut să realizez că sunt în locul potrivit. Suntem legaţi prin pasiuni, ambiţie, perseverenţă, deşi în esenţă suntem cu siguranţă diferiţi.

Îndemnul : “ia tot ce poţi din VIP!” şi întrebarea : “ce vrei tu de la VIP?” îmi revin în minte de fiecare dată când mă gândesc la ce vreau să realizez pe parcursul acestui an. “Vreau să leg prietenii, vreau să învaţ să fiu organizată, vreau să particip la realizarea unui proiect, vreau să îmi aleg departamentele potrivite mie” – sunt unele din obiectivele care alcătuiesc manifestul meu in prim an de VIP. Câte din acestea voi atinge, rămâne de văzut. Dar lucrul de care sunt sută la sută sigură e că experienţa VIP mă va ajuta să mă dezvolt, mă va maturiza, mă va face să cresc într-o direcţie sau alta, ceea ce nu poate decât să mă bucure şi să mă facă să sper la o perioadă plină de realizări alături de oamenii care au avut încredere în mine şi pe care nu vreau să îi dezamăgesc.

În final, pot doar să urez tuturor un an plin de entuziasm, orientat spre învăţare, aşa cum mi s-a urat şi mie la început de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *