Surse sigure din interiorul organizației Voluntari pentru Idei și Proiecte informează că două din cele opt case ale Mafiei VIP s-au alăturat pentru a complota şi pentru a ataca noul deadline. Autorităţile sunt deja în alertă şi încearcă să-l protejeze: “Vă sfătuim să fiți cu ochii în patru şi daca aveți vreo informaţie suplimentară despre identitatea acestor mafioți vă rugăm să vă prezentaţi urgent la sediul Voluntari pentru Idei și Proiecte.”

Mafia VIP se arată determinată în atacarea următoarelor deadline-uri, iar declarațiile reprezentanților celor două case îi fac pe cetățeni să intre rapid într-un regim de alertă. Pe parcursul zilei de astăzi, rețelele de socializare au fost invadate de mesajele pline de entuziasm ale membrilor Mafiei.

Casa Angelli dell’ Inferno declară că perioada de probă a început, iar astăzi s-au înființat și primele alianțe. “Am luat această decizie pentru că astfel vom fi mai puternici. Avem scopuri comune, iar ţinta noastră principală in acest moment este luarea cu asalt a blogului VIP. Casele noastre s-au dezvoltat foarte mult în ultimele zile, s-au antrenat din greu şi au construit planuri complexe de atac. Avem nenumărate ţinte pentru urmatoarele doua săptămâni si speram sa luați în serios toate mesajele noastre.”

Înainte de această alianță, fiecare casă s-a întâlnit în locurile secrete ale Mafiei și și-a creat propria identitate. Primul deadline a fost distrus o dată cu stabilirea numelui, blazonului, logo-ului și sloganului fiecărei case. “Întâlnirea noastră a fost productivă, am dezbătut din nou și din nou până am găsit cele mai potrivite arme de distrugere. Sperăm că împreună cu Young Mafia Society să colaboram cât mai bine, sa atacăm fără milă și al doilea deadline și să întărim legaturile Mafiei.”

“Mafia VIP prinde în fiecare zi forțe noi, iar lucrurile nu se vor opri aici. Suntem abia la începutul proiectelor noastre și ne-am organizat într-un mod excepțional. Avem cei mai buni oameni, aleși printr-un proces complex de recrutare, și învățam constant, chiar unii de la alții, pentru a ne specializa în diferite domenii și direcții. Acțiunile noastre vor ajunge la un public cât mai larg, iar Mafia îi păstrează în vizor pe toți cei care îndrăznesc să conteste abilitățile noastre. Vom demonstra în următoarele zile că nimeni nu este mai bun ca Mafia VIP”, declară reprezentanții casei Young Mafia Society.

Mafioții Voluntari pentru Idei si Proiecte devin din ce în ce mai periculosi. Deși activitățile lor au început de doar câteva zile, impactul acestora crește amenințător. Mafioții celor opt case au un program complex și exista posibilitatea ca la sfârșitul acestei săptămâni să invadeze și străzile Bucureștiului.

În contextul celor anunțate, autoritățile îi sfătuiesc pe cetățeni să fie vigilenți și să se pună mereu la curent cu următoarele activitați și proiecte ale Mafiei VIP.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *