Primul lucru pe care îl înveţi când intri în comunitatea Leadership Development este că vei creşte. Nu singur, ci alături şi prin cei din jurul tău. Vei crea legături cu ceilalţi membri, veţi deveni o echipă, iar rolul fiecăruia se va contura pe parcursul acestor conexiuni.

Nu va fi un drum uşor, dar te asigur ca vor fi satisfacţii la cel puţin 100 de metri străbătuţi. Probabil nu vei realiza asta la început, dar fiecare zi în comunitatea Leadership Development este o oportunitate de a părăsi zona ta de confort şi de a te provoca să încerci lucruri noi. Te sfătuiesc să tragi cu ochiul către acelea pe care în mod normal le-ai ignora din prima. Vei fi surprins de potenţialul pe care ţi-l oferă.

Poate cel mai important aspect al călătoriei tale constă în oamenii pe care îi vei întâlni. După cum am spus, nu vei creşte singur. Dacă te întrebi care e procesul, prefer să te las pe tine să-l descoperi, însă am să-ţi ofer un mic insight: gândește-te la valorile şi pasiunile tale. Acum imaginează-ţi cum ar fi să găseşti oameni care le împărtăşesc şi care sunt prea curioși şi ambiţioşi să nu încerce să le materializeze. Sună ideal, nu? Ei bine, e realizabil, iar asta este doar o mică parte din experienţa pe care o vei trăi.

Suntem cu toţii tineri dornici să construim lumea aşa cum se reflectă ea în ochii noştri, un fel de lentile gălbui prin care mereu e vară, iar oamenii sunt deschişi către a face lucrurile mai bine. Ceea ce ne leagă nu este puţin – o suită de conexiuni prin care ne asigurăm unul pe celălalt că nu suntem singuri, că e bine să ne asumăm răspunderea şi să mergem mereu puţin mai departe decât am crede că putem.

Conexiunile ne fac şi mai puternici, solidificându-ne ca grup şi ca indivizi. Aşadar, în caz că vrei să înveţi mai multe despre tine, te anunţ că oamenii sunt cea mai bună sursă de inspiraţie. Chit că sunt ca tine sau foarte diferiţi, descoperă-i aşa cum sunt şi fii atent la schimbările prin care vei trece. De ce merită? Pentru că nu vei fi singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *