Mic dejun cu aromă de 2013. Timid, îmi aranjez cu o furculiță speranțele pe o farfurie, în timp ce din cana cu ceai fierbinte se ridică ușor în aer aburi de entuziasm. Razele soarelui sunt atât de puternice încât pătrund până în suflet, până la butonul ”play”. Și de când așteptam asta, de când așteptam ca inima să îmi pulseze pe ritmuri de bittersweet symphony!

Aseară am găsit pe masă un plic. E încă acolo, cu colțurile lui îndoite. Nu are expeditor, dar am intuit eu că mi l-a trimis 2012, căci e plin de amintiri frumoase, de emoție, de realizări, de zâmbete, de prieteni, de fericire. Trebuie să fi fost 2012, altfel cine ar fi putut să îmi lase scris pe spatele plicului ”Eu am început povestea, acum e rândul tău, Leadership Development!”.

Așadar e rândul meu! Am un nou an – 2013 – și toate motivele să îl transform într-o poveste. Deși nu am încă un scenariu pregătit, m-am gândit la personaje. Nu sunt simpli oameni, sunt albatroși în zbor! Probabil te întrebi de ce m-am oprit tocmai la ei, drag prieten.

Dintre toate păsările existente, albatroșii au cea mai mare deschidere a aripilor! În zborul lor își deschid mintea și sufletul, visează și se luptă pentru atingerea idealurilor lor. Pentru ei nimic nu e imposibil. Dintr-o singură bătaie de aripi ajung acolo unde nici nu credeau vreodată, cuceresc cele mai înalte vârfuri și văd dincolo de linia orizontului.

Pentru povestea mea am ales cei mai frumoși albatroși – liderii de mâine. Fie că zboară în înaltul cerului sau se scufundă în albastrul oceanului, prin furtuni sau pe vreme bună, ei își continuă nestingheriți zborul, împreună. Sunt o familie în care iau naștere proiecte mărețe, proiecte care inspiră și dau aripi de albatros și altor tineri cu inițiativă.

Cum va arăta povestea Leadership Development 2013? În mod cert o să fie una excepțională! Așa că mă întorc către tine, dragul meu albatros, pentru că numai împreună putem da curs acestei povești magice. Deschide-ți larg aripile, ia-ți toate speranțele cu tine și înalță-te cât poți tu de sus! Pentru că anul ăsta e anul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *